Wat het Doorbreek Je Patroon traject jou oplevert:

Master worden over je gedrag

Stel je eens voor hoeveel energie je overhoudt als jij meer invloed krijgt op je gedrag. Of eindelijk antwoorden vindt op vragen, die jou bezighouden. Wanneer je beter met stress kan omgaan en echt kiest om te genieten van het leven.

Dit waardevolle coachtraject van 3 maanden maakt duidelijk waar je naartoe wilt en hoe je daar komt.

 

  • Eerst inventariseren we waarin je vastloopt, wat jij anders wilt en hoe je daar komt. Daarvoor staan we stil bij wat jij van huis uit hebt meegekregen en hoe jij inmiddels zelf in het leven staat. Zo ontdekken we waar patronen vandaan komen en hoe jij dingen nu anders kan aanpakken. 

 

  • Na iedere sessie persoonlijk afgestemde oefeningen voor verdieping en houvast om ook echt stappen te blijven zetten.

 

  • Tussen de sessies door kan je vragen stellen, jouw proces delen en hebben we contact via Whatsapp.

 

  • Het traject kan volledig online (of per maand één live sessie met aanvullend online sessies.)

 

In de sessies maken we gebruik van systemisch-, opstellingen- en lichaamsgericht werk. Dit om triggers en blokkades los te koppelen, nieuwe vaardigheden te oefenen en zowel met hoofd en lijf aan de slag te gaan. 

Wil jij van je patroon af en je weer vrij voelen in jezelf? Leer je graag nieuwe dingen en ga je gelijk aan de slag met tools en nieuwe inzichten? Dan deel ik deel graag mijn kennis, kunde en tools met jou.

 

Het traject is heel praktisch opgezet, waardoor jij na iedere sessie gelijk verder kan. Ontdek in no time welke beweging nodig is om uit jouw patroon te komen. Je mag verhalen delen, hulp vragen, samen oefenen, tussendoor chatten als je vastloopt. Zo wordt volhouden een stuk makkelijker. 

 

De patronen waar ik veel mee werk zijn eigen keuzes maken, je hart volgen, jezelf zijn, vrijheid voelen, zichtbaarheid, in alignment komen met jezelf. 

 

Dit traject sluit heel goed aan als je graag bezig bent met bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Mijn trajecten gaan echt de diepte in, waarbij het belangrijk is dat het goed voor jou (of jullie) voelt om je verhalen met mij te delen. 

 

Zelf vind ik het belangrijk, dat ik bij de start ook echt het gevoel heb jou verder te kunnen helpen. 

Het traject Doorbreek je Patroon kost 1200,- incl btw. Een factuur is mogelijk. Je kan het bedrag in 1 keer overmaken via de betaallink die je toegestuurd krijgt na het kennismakingsgesprek. Particulier kan het bedrag op verzoek ook in 2 of 3 termijnen betaald worden.  

 

Vaker is een werkgever bereid mee te betalen aan het uitgebreide traject van 3 maanden. Dit omdat investeren in welzijn een helpende invloed heeft op jouw prestaties op de werkvloer. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar contact@melaniedevreede.nl Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

 

Ik ben hier heel zorgvuldig in. Heb je niks ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Traject Samen of Alleen

1:1 Traject

Ik vind het belangrijk om jou eerst persoonlijk te hebben gesproken, voordat we een traject starten. Zodat we zeker weten of mijn aanbod goed aansluit bij jouw hulpvraag. Daarom beginnen we ook altijd met een gratis (online) kennismakingsgesprek. 

 

Wil je het traject samen volgen? 

De praktijk heeft uitgewezen dat dit ook zeer effectief is! Zo hebben er al zussen meegedaan, partners en moeders met volwassen dochters. Het voordeel is dat jullie samen de inzichten en tools vanuit de sessies meenemen. En ik gelijk de vertaler kan zijn, voor jullie onderlinge dynamiek en voor mij zichtbare thematiek.  

Wat het Doorbreek Je Patroon traject jou oplevert:

Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Mijn mailadres is contact@melaniedevreede.nl