Wat het 3 maanden coachtraject jou oplevert:

Ontdek hoe jij krachtig voor jezelf kiest in dit coachingsprogramma

Dit traject van 3 maanden helpt om te weten waar je vastzit, waar je naartoe wilt met je leven en hoe je daar komt.

 

Het stappenplan geeft houvast. De oefeningen om mee aan de slag te gaan helpen jouw patroon doorbreken en je leven anders indelen. En tijdens de coaching kan je jouw verhalen delen, kan ik met je meekijken en mag je gebruik maken van al mijn kennis en expertise. 

 

Wat je vandaag alvast kan doen is het aanvragen van een GRATIS intakegesprek.

'Na begrijpen wat er aan de hand is kan je gelijk oefenen met wat jou vooruit helpt!'

Online traject Doorbreek je patroon samen of alleen

Veel verhalen lijken op elkaar en toch zijn de detail van groot belang. Daarom beginnen we ook met een gratis (online) intakegesprek. Daarin stemmen we samen af of het coachingsprogramma Doorbreek je patroon passend is. 

 

Wil je het programma samen met iemand anders volgen? De praktijk heeft uitgewezen dat dit zeer effectief is! Zo hebben er al zussen meegedaan, partners en moeders met hun dochter. Het voordeel is dat je veel van elkaar kan leren. En na de sessie samen kan terugblikken en elkaar tussen de sessies blijvend motiveert. 

Wat het Doorbreek je patroon traject jou oplevert:
Over mij

Mijn naam is Melanie de Vreede. Door inzicht te krijgen in mijn levensverhaal, ontdekte ik hoeveel overlevingsgedrag ik had ontwikkeld.

 

Het doorbreken van deze patronen heeft mijn leven enorm veranderd. Waarbij ik een doel voor ogen had waar ik naartoe wilde in mijn leven en leerde hoe ik daar kon komen. 

 

Laten we samen ontdekken waar jij naartoe wilt met je leven. Ontdek hoe je loskomt van verwachtingen van jezelf of vanuit jouw omgeving. Maak in het hier en nu  keuzes die echt bij je passen. 

Melanie de Vreede

Het traject bestaat uit verschillende stappen. Eerst inventariseren we waarin je vastloopt. wat jij anders wilt en hoe je daar komt. Daarvoor staan we stil bij wat jij van huis uit hebt meegekregen en hoe jij inmiddels zelf in het leven staat. Zo ontdekken we waar patronen vandaan komen en hoe jij dingen nu anders kan aanpakken. 

 

Het 3 maanden coachtraject kan volledig online (of per maand één live sessie met aansluitend online sessies.)

 

In de sessies maken we gebruik van werkvormen vanuit systemisch-, opstellingen- en lichaamsgericht werk. Dit om triggers en blokkades los te koppelen, nieuwe vaardigheden te oefenen en zowel met hoofd en lijf aan de slag te gaan. Zodat je jezelf beter leert kennen, krachtiger op je eigen plek gaat staan en stappen zet die nodig zijn om blijvend het verschil te maken.

Ben jij op zoek naar antwoorden en leer je graag nieuwe dingen over jezelf? Ben je in staat om te reflecteren en ga je graag gelijk met nieuwe inzichten en tools aan de slag? Ik kan je veel meegeven aan inzichten, thematiek, kennis en tools. Het traject is heel praktisch opgezet, waardoor jij na iedere sessie gelijk verder kan. Ondersteund met overzichtelijke werkbladen voor inzicht en houvast.

 

Ontdek in no time welke beweging nodig is om meer uit je leven te halen. Je mag verhalen delen, hulp vragen, samen oefenen, tussendoor chatten als je vastloopt. Zo wordt volholhouden een stuk makkelijker. 

 

De patronen waar ik veel mee werk zijn voor jezelf kiezen, grenzen aangeven, je eigen hart volgen, nieuwe stappen zetten, onderzoeken wat je wilt,  keuzes maken, doorzetten, omgaan met overgangen in je leven, stevig staan, je eigen plek innemen, je levensles leren, opgelopen trauma in je jeugd, rouw en verlies.

 

Dit traject sluit heel goed aan als je graag bezig bent met bewustwording, persoonlijk en spiritueel groeien.

Een traject werkt het beste als jij vertrouwen hebt in mijn kennis, kunde en mij als begeleider. Zodat ik met je mee mag kijken en jij jouw verhalen vanuit vertrouwen kan delen. 

 

Zelf vind ik het belangrijk, dat ik ook echt het gevoel heb jou verder te kunnen helpen.

 

Vandaar dat we starten met een gratis kennismakingsgesprek. 

Het traject kost 1200,- incl btw. Een factuur is mogelijk. Je kan het bedrag in 1 keer overmaken via de betaallink die je toegestuurd krijgt na het kennismakingsgesprek. Particulier kan het bedrag op verzoek ook in 2 of 3 termijnen betaald worden.  

 

Vaker is een werkgever bereid mee te betalen, gezien investeren in welzijn een helpende invloed heeft op jouw prestaties op de werkvloer. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ook kan ik altijd even contact opnemen met jouw baas om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn. 

Aanmelden kan via het contactformulier door op de buttons op deze pagina te klikken of door een berichtje te sturen naar contact@melaniedevreede.nl Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op. 

'Maak het verschil in jouw leven en ontdek hoe dit waardevolle interactieve programma jou daarbij helpt!'

Als jij een JA voelt, dan lees ik graag je berichtje voor een GRATIS intakegesprek in mijn mailbox. Via de contactbutton kom je bij het contactformulier.