Persoonlijk contact voor het starten van een traject Doorbreek je patroon

Contact | Gratis kennismaking | Doorbreek je Patroon

Houd jij ook van persoonlijk contact voordat je ergens instapt? Weten waar je ja tegen zegt?

 

Als jij verlangt naar vrijheid en persoonlijke groei, dan zit je hier in ieder geval goed.  

 

Na je berichtje neem ik graag contact met je op. 

Contactgegevens

 

Contact met jezelf versterken door het zetten van een eerste stap naar verandering

Bij Doorbreek je Patroon geloven we, dat echte transformatie begint met die eerste beslissing. De stap die jij zet om jezelf vrij te maken van belemmerende patronen en gewoontes.

 

Het programma is ontwikkeld om jou te begeleiden naar innerlijke vrijheid en meer levensgeluk. Elke stap die je zet richting persoonlijke groei, is een stap richting een vervuld leven. Of je nu worstelt met terugkerende patronen, persoonlijke blokkades, of een nieuwe fase in je leven ingaat, wij zijn hier om je te ondersteunen.

 

Door inzicht te krijgen in jouw levensverhaal, kunnen we een persoonlijk afgestemd traject opstarten om jouw patroon aan te pakken. We helpen jou met het loslaten van beperkende gedachten en gewoontes, zowel in je hoofd als in je lijf.

 

Bij Doorbreek je Patroon helpen we jou graag verder. Onze wekelijkse coachingsessies bieden een veilige bedding, waarin jouw groei centraal staat. Bovendien heb je bij het uitgebreide programma toegang tot een ondersteunende online leeromgeving, waar je inspiratie kunt opdoen en allerlei extra’s aan tools vindt voor verdieping. 

 

Onze missie is om jou te helpen bij elke stap van je transformatieproces. Of je nu net begint of al even onderweg bent, wij zijn er om met je mee te kijken, te luisteren, te zien wat jou bezighoudt. Om jouw proces te ondersteunen en je te voorzien van de tools en ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

 

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Samen kunnen we ontdekken hoe het programma Doorbreek je Patroon of relatietherapie kan helpen om je vrij te voelen en meer levensgeluk te ervaren.