4 seizoenen met ieder een eigen thema

De kracht van de natuur is dat zij haar eigen ritme volgt. Zichzelf herstelt, bijstuurt en tijdig klaarmaakt voor de volgende stap. Daar waar wij geneigd zijn om ongezonde patronen of relaties vast te houden, ten koste van onze gezondheid of geluk. Doorbreek je patroon en maak voor altijd het verschil. Dit programma gaat jou daar op een heel bijzondere manier bij helpen! 

De lente herinnert ons eraan dat we de kracht hebben om te groeien, bloeien en iets nieuws te creëren. Wanneer jij een duidelijk doel voor ogen hebt en de juiste stappen weet, heb je een gouden tool in handen. Doorbreek je patroon en maak het verschil.

De zomer is een prachtige periode om overwinningen te vieren, oogst binnen te halen en samen van het leven te genieten. Dankbaar voor wat het leven je heeft gebracht.

 

De herfst nodigt jou uit om terug te kijken op afgelopen jaar. Bewust keuzes te maken waar je naartoe wilt en welke stappen daarvoor nodig zijn. Waarbij je met het vallen van de blaadjes loslaat, wat niet meer bij je past. 

 

De winter gaat over vertragen, naar binnen keren en naar de diepere lagen zakken in jezelf. Daar vind je antwoorden en sleutels om te gaan leven naar je ware natuur. 

Een exclusief programma voor persoonlijke groei

Ontdek de enorme impact op jouw leven als jij je richt op het ritme van de natuur. Aan de slag gaat met het doorbreken van jouw patroon. Antwoorden vindt op vragen waar jij al tijden mee rondloopt. Je hoofd rustig krijgt, omdat je weer in je lijf leert zakken. Je hulp krijgt als je vastloopt of het even niet meer weet.

 

Maar ook dat er ruimte is voor jouw verhaal. Voor jouw struggles. Hoop, moed en kracht om door te zetten. Het veel makkelijker wordt met een steuntje in de rug. Met de lente voor het doorbreken van patronen, de zomer voor manifestatiekracht, de herfst voor loslaten en de winter voor bewustwording en voorbereiding

 

 • Je gaat je eigen ritme vinden.
 • Je hart volgen.
 • Keuzes maken die veel beter bij jou passen.
 • Enthousiast aan de dag beginnen.
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
 • Krijgt tools in handen om de uitdagingen van het leven aan te kunnen.
 • Mag gebruik maken van al mijn kennis en kunde
'Dit programma laat jou op unieke wijze kennismaken met bewustzijn, spiritualiteit en het ritme van de seizoenen.'

Op reis naar jezelf

Ontdek waar je staat in je leven. Welk diep verlangen in jou gehoord wil worden. Waar je het verschil zou willen maken. En hoe je dat ook echt gaat doen. Benut de wijsheid van de natuur door anders naar jouw leven te kijken. Te verwerken wat jouw groei in de weg zit. Waarbij je gaat ervaren, leren en integreren. De weg vrij maakt voor bewustzijn en spirituele groei.

 

Dit programma past bij jou als

 • Je leven op een meer passende wijze in wilt vullen.
 • Nieuwe doelen wilt stellen voor komend jaar.
 • Oude patronen wilt doorbreken.
 • Wilt leren hoe je meer leeft in afstemming met het ritme van de natuur.
'Stap in en je leven verandert op magische wijze met je mee.'