Terugkerende vrouwencirkel met iedere maand een eigen thema

17 maart 2024

Ervaar de kracht van samen door aan te sluiten bij onze vrouwencirkel

Stilstaan met elkaar bij jouw verhalen, ervaringen, uitdagingen en wijsheid. Wie ben jij vandaag de dag, waar wil je naartoe, wat maakt je trots? Het verhaal van jouw vrouwenlijn en de relatie met je moeder speelt hierin een grote rol. Tot je gaat inzien hoe dat precies ziet en je eigen plek inneemt volledig op je eigen wijze. 

 

We gebruiken familieopstellingen voor inzicht en je krijgt tools om daarna thuis verder mee te kunnen oefenen.

Het zijn iedere keer weer middagen vol herkenning, erkenning, inspiratie en antwoorden. Het is fijn als je meerdere cirkels aansluit, zodat jullie met elkaar en door elkaar kunnen groeien (zelf en met elkaar.)

Kom je gezellig meedoen?

  • Fijn met andere vrouwen zijn.
  • Meer weten over jouw vrouwenlijn.
  • Herkenning, erkenning en inspiratie. 
  • Werken met je intuïtie en innerlijke wijsheid.
  • Op een dieper level verbinden met je eigen plek. 
  • Lekker bezig zijn en tegelijk veel leren over jezelf.
  • Ervaar de kracht en veiligheid van samen zijn.

Zondag 17 maart 13:30-16:30

Capelle aan den IJssel

Kosten 57,-

Inclusief drinken, lekkers en materiaal 

Even voorstellen

Mijn naam is Melanie de Vreede. Waar mij van kleins af aan geleerd is sterk te zijn en ‘alles zelf te doen’ heb ik tijdens opleidingen en groepswerk ontdekt hoeveel kracht er schuilt in ‘samen en er voor elkaar zijn.’

 

Mijn expertise ligt op het gebied van systemisch werk, familieopstellingen jou ondersteunen om in je kracht te gaan staan. 

Kom lekker meedoen. Ervaar hoe fijn het is om samen te zijn met gelijkgestemden vrouwen. Hoeveel makkelijker het wordt om nieuwe dingen over jezelf te leren en meer je authentieke zelf te leven. 

Vrouwencirkels bestaan al eeuwenlang

Al eeuwenlang komen vrouwen samen. Gelukkig zie je tegenwoordig dat vrouwen elkaar steeds meer opzoeken, verbinden, delen, inspireren en creëren. Waar vrouwen samenkomen ontstaat magie.

Door in een fijne setting met andere vrouwen samen te komen wordt het ook zoveel makkelijker om in verbinding te komen met je innerlijke wijsheid en vrouwelijke kracht. Bewust stilstaan, zakken in je lijf en ervaren hoe andere vrouwen in het leven staan. Samen zijn, onze wijsheid delen, van elkaar leren, inspireren, lekker bezig zijn en aangaan wat zich aandient.

 

Het is iedere keer weer prachtig om te zien hoe iedere vrouw op haar eigen wijze in het proces dichterbij zichzelf komt, steviger op haar plek gaat staan en de energie van spelen weer onderdeel van het leven wordt.

De komende 3 vrouwencirkels zijn zondag 17 maart, zaterdag 13 april en zondag 26 mei. Het is fijn als je daar alledrie bij kan aansluiten voor het groepsproces.

 

Kom je lekker meedoen? Iedere cirkel maken we gebruik van opstellingenwerk en andere varianten. 

 

Aanmelden kan door een berichtje te sturen via de contactpagina (klikken op de aanmeldbutton.) Dan krijg je een mail met bevestiging en betaallink. Of door gelijk een berichtje te sturen naar contact@melaniedevreede.nl